De meer waarde van klein

De meerwaarde van bouwbedrijf ROJOS bewijst zich dagelijks in de contacten met onze klanten, de uitvoering van onze werkzaamheden en de vele uiteenlopende bouwkundige opdrachten die wij al jarenlang naar tevredenheid van onze klanten uitvoeren. Dit doen wij vanuit het Westland, maar ook zijn wij werkzaam voor klanten in Den Haag, maar ook daarbuiten en heeft ROJOS diverse nieuwbouw- en verbouwprojecten verzorgd.

De naam ROJOS is een samenvoeging van de voornamen van de ondernemers Jos & Ron Heskes, vader en zoon. Inmiddels werken ook nog twee andere gezinsleden in het bedrijf en vormen zo een uniek familieteam waar vakmanschap, betrouwbaarheid en productiviteit de norm zijn.

ONZE AANPAK

Vanuit het Westland voeren wij al jaren werkzaamheden uit voor diverse klanten in het Westland, Den Haag en regio Rotterdam.  Wij bouwen geen luchtkastelen, maar door met beide voeten, en dicht bij de klant te staan, brengen wij projecten tot het gewenste resultaat.

ONZE VAKMENSEN

Een familiebedrijf waarbij ROJOS staat voor de namen van ondernemers Ron & Jos Heskes. Beide zijn van huis uit technisch geschoold en van jongs af aan hun passie voor bouw- en verbouwwerkzaamheden. Naast vader en zoon is er meer vakkundig personeel dat op allerlei gebied inzetbaar is.

BOUWPROJECTEN

In de afgelopen jaren hebben wij tal van bouwprojekten uitgevoerd. Nieuwbouw projecten zoals huizen en bedrijfspanden, maar ook het aanbouwen van dakkapelen, garages, schuren. Op de pagina projecten vindt u een overzicht van projecten die wij hebben gerealiseerd.